Contact

Het onderwerp flexibele arbeid en personele planning boeit mij enorm. Dat komt door de dynamiek, complexiteit en uitdaging die elke opdracht met zich mee brengt. Ik word blij van een pittige klus!

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig adviseur flexibele arbeid in de gezondheidszorg. Ik heb sindsdien diverse projecten succesvol geleid. Waarbij ik flexbureau’s heb opgezet, gereorganiseerd of uitgebreid naar volwaardig HR instrument. Verder heb ik fusies van flexbureau’s begeleid en flexteams gecoacht naar zelforganisatie. Ik train planners binnen hun eigen context waarbij het doel is om professioneler hun taak of rol te kunnen uitvoeren. 

Ik heb ervaring opgedaan in de GGZ, NAH, Gehandicaptenzorg, Kinderopvang, Ouderenzorg en Jeugdzorg. Hierdoor heb ik een brede kijk ontwikkeld op interne flex en personele planning in al haar facetten. Ik werk ook als zelfstandig coach en trainer.

Ik ben een praktijk mens, met een groot empatisch vermogen. Ik doe, struikel, val (soms) en dan doe ik het gewoon nog een keer. Ik ben een doorzetter. Ik kan goed luisteren, stel soms lastige vragen en ik ben concreet en duidelijk in mijn communicatie. Mensen bewust bekwaam maken geeft mij voldoening.

Ik help je graag!

 

Nanna

 

E-mail: info@flexconnectie.nl

KVK nummer: 08177709