Workshop overzicht

Als planner heb je verschillende taken waar je de hele dag mee bezig kunt houden. Maar welke taken zijn nou echt van belang om een goede planning neer te zetten? En nog belangrijker: een planning die haalbaar en realistisch is? In mijn brede aanbod van workshops ontdek je alle kennis, vaardigheden en kunde om als planner te excelleren.

Voor het complete traject kies je voor het FlexTraject. Meer behoefte aan hands-on praktijklessen? Kies dan voor Jouw Stijl en Invloed. Ook zijn er meerdere combinaties mogelijk. Zo past er altijd een pakket bij jouw organisatie.

Nieuw bij FlexConnectie: Blended Training. Dit is een complete leergang van zowel online als offline trainingen.

Weet je niet welke workshop het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact op, zodat we tot een passend pakket voor jou komen.

Het FlexTraject

 

Het FlexTraject bestaat uit 3 workshops die opgevolgt worden door een Flex en Planning in de praktijk periode. Deze workshops zijn ook als zelfstandige workshops in te plannen.

Met het complete FlexTraject leer je de theorie en krijg je de ondersteuning om de opgedane kennis daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Hieronder wordt een beknopt overzicht weergegeven van het FlexTraject.

Flex, wat is dat?

Hoe meer kennis je hebt van de coördinatie van flexibele arbeid, hoe beter je in staat bent mee te bewegen met datgene wat er op dit vlak binnen de organisatie speelt. Dit leidt tot rust op de werkvloer en tevredenheid bij cliënten en medewerkers. Mee eens?

Jouw Stijl en Invloed

Als flexbureau coordinator of planner ben je verantwoordelijk voor de inzet van (flex)personeel. Er wordt veel van je gevraagd, je moet snel schakelen en communicatief vaardig zijn. Weet ieder teamlid wat er van hem of haar verwacht wordt, wat zijn of haar invloed is op het proces? 

Wat is de Boodschap?

Het slim inzetten van flexibiliteit vraagt meer kennis en inzicht dan wordt gedacht. Het is niet iets wat je er ‘even’ bij doet. Als flexbureau en planning ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de inzet van (flexibel) personeel. Dit kan niet slagen zonder draagvlak binnen de organisatie.

Flex en Planning in de Praktijk

Ik geloof dat je pas echt leert door het geleerde ook in de praktijk te brengen. Immers weer opgeslokt door de waan van de dag ga je negen van de tien keer hetzelfde doen als dat je deed. Toch?

Liever een combinatie van online en offline leren? Dan is de Blended Training iets voor jou (scroll naar beneden).

Nieuw bij FlexConnectie: Blended Training

Krijg je de personeelsplanning en interne flex maar niet op orde? Zorgt dit voor onrust bij de medewerkers en cliënten? Is er sprake van ”weglekkend” geld en tijd kijkend naar de processen? 

Alle kennis over interne flexibiliteit en personele planning die je altijd al wilde hebben. Nu eindelijk terug te vinden in deze unieke, compacte, complete en overzichtelijke blended training! 

Kijk snel wat deze training precies inhoudt en wat jou dit gaat opleveren of bekijk hieronder de demo.

Roosterverstoringen? Ja, leuk!

Vaak wordt er van planners en roosteraars verwacht dat ze de klus wel even klaren.

 

Goed en efficiënt roosteren wordt regelmatig door de organisatie onderschat. Uit de praktijk blijkt dat het rooster een grote impact heeft op de cliënt- en medewerkers tevredenheid. In deze (in principe) op zichzelf staande workshop, wordt er gewerkt vanuit de behoefte en mate van ondersteuning die de planner of roosteraar nodig heeft.

Referentie Jos Otter, Manager HRM Zorggroep Apeldoorn eo.

"Nanna is in staat om in een complexe verandering het talent van mensen te laten groeien. Op inhoud neemt ze haar klanten mee in nieuwe mogelijkheden. Nana verwerft zich als persoon heel snel een positie vanuit samenwerking. Het was een mooie periode!'' aldus Jost...

Resultaat Skar Kinderopvang, Frans Lausberg

  Bekijk de video en ontdek hoe Frans Lausberg van Skar Kinderopvang heeft ervaren.

Referentie: Ellen Bol Pro Persona

Twee maal had ik de eer om een opdracht te doen voor Pro Persona. De eerste opdracht was om van een ''afvalputje met 20 mensen'' een goedlopend professioneel flexbureau op te zetten. Na 2 jaar vertrok ik nadat we 150 flexkrachten aan het werk hadden op bijna alle...

Ton Sipkens GGNet

"Nana startte indertijd bij ons bestaande interne flexbureau. Haar opdracht was om het flexbureau binnen een half jaar zo op poten te krijgen dat het rendabel zou zijn. Zij heeft veel zaken moeten oplossen, vooral de beeldvorming over de flexers en over het flexbureau...