Het FlexTraject

Het FlexTraject

 

FlexConnectie biedt een compleet traject. Dit traject bestaat uit een aantal workshops, vervolgens start een periode van toepassen en oefenen waarna een afrondende bijeenkomst plaatsvindt, waar het geleerde wordt vertaald naar een plan van aanpak voor de toekomst. De visie achter deze opzet is dat je écht toepast wat je leert. Immers, weer opgeslokt door de waan van de dag, ga je 9 van 10 keer vaak weer hetzelfde doen als dat je deed. Toch?

 Daarom bied ik dit complete traject aan. Je past in de praktijk toe wat je dankzij de theorie hebt geleerd. Dit doen we met behulp van e-coaching, coaching on the job en activerende opdrachten. Een leuk en afwisselend programma. Na deze periode van ongeveer 6 weken maak je een plan van aanpak waar je zelf mee verder gaat. 

Het FlexTraject bestaat uit:

 

Vervolgens start de periode Flex in de Praktijk. In deze periode maak je activerende opdrachten en ondersteun ik je door middel van e-coaching en eventueel coaching on the job. Deze periode sluiten we af met een laatste bijeenkomst. We maken het plan van aanpak zodat je zelf een vervolg kunt geven aan het geleerde.

 

De workshops zijn ook per workshop in te plannen. Ik raad aan om voor het FlexTraject te kiezen, omdat je zo optimaal gebruik maakt van de opgedane kennis en kunde. 

Liever een combinatie van online en offline kennis en kunde op doen? Dan is de Blended Training iets voor jou.