Grappig hoe het soms loopt en wat een geluk dat het een het ander naadloos in het ander overgaat! Deze week rond ik mijn opdracht bij Zorggroep Apeldoorn eo. af. Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Als ik een opdracht afrond vind ik het altijd fijn om even te ”herkauwen”. Het zijn vaak intensieve trajecten waar ik al mijn energie, kennis en ervaring in stop. Maar dit keer niet veel tijd om ”na te tafelen”. Er staan alweer nieuwe opdrachten gepland voor het najaar. Mijn wens was al een tijdje om mijn unieke online training verder op de markt te brengen evenals live trainingen op het gebied van flex en planning. In oktober en november ga ik 40 planners trainen voor een grote zorgorganisatie in het westen van het land. Super leuk en hartstikke veel zin in!

Zorggroep Apeldoorn Flexconnectie by Ohlhardt